App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Union vervolgt zegereeks in nacompetitie

Union vervolgt zegereeks in nacompetitie

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

VV Union is nog twee overwinningen van promotie naar de eerste klasse verwijderd. De club uit Nijmegen won donderdagavond in de kwartfinale van de nacompetitie met 1-0 van Sellingen dankzij het winnende doelpunt van Ingo Custers na rust. Op Sportpark De Kluis had Robin Custers in de eerste helft een strafschop gemist en kreeg Bob Klaassen kreeg twee keer geel en dus rood. Sellingen kreeg zeven keer geel en eenmaal direct rood.

Union is na de winterstop aan een geweldige opmars bezig. Na de nederlaag tegen Spero op 5 februari is de ploeg van trainer Fabian Krebbers inmiddels al dertien duels zonder nederlaag. De laatste zes competitiewedstrijden werden gewonnen en afgelopen zondag werd in Bussum na een slijtageslag SDO met strafschoppen verslagen.

Union speelt zondag in de halve finale in en tegen VV Valthermond. Een club uit Drenthe die in de tweede klasse K vlak achter kampioen WKE-16 is geëindigd.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |