Home Laatste Nieuws Snelle aanvaller naar VVOG

Snelle aanvaller naar VVOG

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Trainer Jurjan Wouda van VVOG kan komend seizoen beschikken over Jaylon Moi Thuk-Shung. De 20-jarige aanvaller maakt de overstap van de gerenommeerde amateurclub AFC waar hij in het onder 21 team uitkwam.

De inwoner van Almere is een fysiek sterke en snelle buitenspeler en geeft op de website van VVOG een toelichting op zijn keuze voor de Vierde divisieclub uit Harderwijk:  “Ik heb afgelopen maanden een goed gevoel gekregen bij VVOG. Er ligt een prachtige accommodatie en ik kijk er naar uit om te trainen met de nieuwe groep. Het is mijn doel om zo ver mogelijk te komen in het voetbal en om van mijn hobby mijn werk te maken. Bij VVOG hoop ik weer een flinke stap in mijn ontwikkeling te maken. Ik heb al even kennis gemaakt met Jurjan Wouda en die heeft een heldere visie op hoe hij wil gaan spelen en wat hij van jongens verwacht. Uiteraard is het jammer dat VVOG niet meer in de derde divisie speelt, maar ik ga er alles aan doen om de club te helpen om zo snel mogelijk weer op dat niveau uit te komen. We gaan knallen komend seizoen!”

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl