App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Nieuwe club voor John Leeuwerik

Nieuwe club voor John Leeuwerik

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

John Leeuwerik wordt komend seizoen de eerste hoofdtrainer van SSA Wisch, de nieuwe samenwerking bij de senioren tussen Sportclub Silvolde en Voetbalvereniging Terborg. SSA Wisch zal in september in de vijfde klasse van het zaterdagvoetbal debuteren.

Leeuwerik heeft onlangs een periode van vier seizoenen bij HC’03 afgerond en was daarvoor onder meer trainer van VV Doetinchem, MvR, GSV’38, WVC Winterswijk en VIOD. De inmiddels 63-jarige Leeuwerik maakte als voetballer furore bij De Graafschap en geeft op de website van zijn nieuwe club aan veel zin te hebben in dit nieuwe avontuur:

“Ik ben een echte verbinder, en dat komt nu natuurlijk helemaal mooi uit. Ik vind het een fantastische uitdaging om van het nieuw te vormen eerste elftal met spelers van Silvolde en Terborg een eenheid te maken. Ik heb ondertussen verschillende gesprekken gehad, waaronder één met een grote groep spelers van beide verenigingen. Daar merk je al dat ze samen aan het vooruitkijken zijn. Ook met bestuursleden heb ik gesproken. En tijdens al die gesprekken bemerk ik veel enthousiasme. Dat maakt dat ik dat ondertussen zelf ook ben geworden. Ik heb dan ook ongelofelijk veel zin in dit avontuur”.

 

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |