App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Middenvelder keert terug naar RKZVC

Middenvelder keert terug naar RKZVC

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Jaco Klein Goldewijk keert komend seizoen terug bij RKZVC. De 24-jarige controlerende middenvelder maakt dit seizoen deel uit van de selectie van Vierde divisieclub Longa’30 en hoopt volgend seizoen bij de naar de eerste klasse gedegradeerde club uit Zieuwent meer speeltijd te krijgen. In de jeugd speelde de student marketing al bij RKZVC.

Op de website van zijn nieuwe club geeft Klein Goldewijk een toelichting:

‘Ik ben met voetballen begonnen bij RKZVC in de F-jes en ben in de D-jeugd naar Longa’30 gegaan. Een aantal van mijn vrienden stopten met voetbal en ik wilde juist doorgaan en op een iets hoger niveau spelen. Ik kijk uit naar de derby’s met Grol en FC Winterswijk in die leuke nieuwe eerste klasse”. 

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |