App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Ervaren verdediger keert terug bij Victoria’25

Ervaren verdediger keert terug bij Victoria’25

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Na een uitstapje van vier jaar keert Sam Ariëns komend seizoen terug bij Victoria’25. De 28-jarige verdediger doorliep de hele jeugdopleiding bij de vijfdeklasser uit Afferden en maakte in 2019 de overstap naar buurman DIO’30. Afgelopen seizoen speelde Ariëns zich met de club uit Druten op de laatste speeldag van de tweede klasse H veilig door als zeven te eindigen.

Victoria’25 eindigde dit seizoen achter kampioen Batavia als tweede in de vijfde klasse D en hoopt via de nacompetitie alsnog te promoveren. Zondag speelt Victoria thuis op Sportpark De Ringelenberg tegen SDZZ uit Zevenaar in de halve finale van de nacompetitie.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |