Home Arnhem Wageningse middenvelder naar Derde divisie

Wageningse middenvelder naar Derde divisie

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Joop Kappert

Tom Menting speelt volgend seizoen bij VV Eemdijk. De club uit Bunschoten promoveerde dit seizoen als kampioen van de Vierde divisie B naar de Derde divisie en ziet in de 28-jarige middenvelder uit Wageningen een versterking voor volgend seizoen.

Menting speelde in de jeugdafdeling van NEC en SKV om bij De Graafschap tot 20 competitiewedstrijden in de Eredivisie en Keuken Kampioen divisie te komen. Na zijn periode in Doetinchem speelde de technische verbindingsspeler bij Wllem II, Spakenburg, Lienden en DOVO om in 2021 naar Batavia’90 te gaan. Mede door een heupblessure had Menting dit seizoen een beperkt aandeel in het kampioenschap van de club uit Lelystad.

Op de website van VV Eemdijk geeft de Derde divisieclub een toelichting: ,,Tom woont nu een aantal jaar in Spakenburg en is Eemdijk een mooie en leuke club gaan vinden. Bij ons hoopt hij – na een slepende heupblessure – het plezier in het voetbal terug te vinden. Als Tom weer volledig fit raakt, hebben wij een gouden troef in handen. Wij kennen Tom als voetballer uit zijn eerdere periode bij onder andere Spakenburg en daar heeft hij laten zien een ongelooflijk goede voetballer te zijn. Een verbindingsspeler op het middenveld, die rustig blijft, een goede inspeelpass heeft en daarnaast over inzicht beschikt. Naast het voetbal heeft Tom alles op orde en straks woont, werkt en voetbalt hij in ons mooie dorp. Voor ons is dit een unieke kans voor een vruchtbare samenwerking.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl