Home Laatste Nieuws Vijf versterkingen voor Groen Wit’62

Vijf versterkingen voor Groen Wit’62

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Groen Wit’62 heeft de selectie voor volgend seizoen met vijf spelers versterkt. Uit de eigen gelederen sluiten verdediger Senn van Kasteren en middenvelder Owen Hendriksen aan bij de hoofdmacht en daarnaast komen de 27-jarige vleugelspits Wahid Hashimi (ZVV’56), de 24-jarige rechtsback Nouaman Botaarourt (FC Jeugd) en de 28-jarige spits Rusambo Rajabu (Columbia) naar Sportpark De Maten in Apeldoorn.

Groen Wit’62 maakt na dit seizoen de overstap van de zondag naar de zaterdag en strijdt nu nog in de nacompetitie voor een doorstart als derdeklasser op zaterdag. Zondag speelt Groen Wit’62 de lastige uitwedstrijd tegen Loenermark.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |