Home Achterhoek Quick 1888 nu tegen VIOD, verlies VDZ en FC Trias

Quick 1888 nu tegen VIOD, verlies VDZ en FC Trias

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Quick 1888 heeft in de tweede ronde van de nacompetitie VDZ verslagen. In Arnhem werd het donderdagavond na een 0-1 ruststand uiteindelijk 0-3 voor de sterke Nijmeegse derdeklasser. Voor Quick 1888 waren Max Broenland, Max de Wijze en invaller Maickel van Kol trefzeker. Quick 1888 had zondag in Rozendaal in de eerste ronde al met 0-2 van VVO gewonnen. In de halve finale treft Quick 1888 komende zondag in Doetinchem met VIOD de derde periodekampioen uit de derde klasse B.

FC Trias is donderdagavond in Hengelo uitgeschakeld. SC Barbaros was met 2-1 te sterk voor de club uit Winterswijk, waar trainer Yassin Ouardighi voor het laatst op de bank zat. De thuisclub kwam al in de eerste minuut op voorsprong, maar na een half uur scoorde FC Trias via Cornelis Hofman uit een strafschop de gelijkmaker. Een kwartier voor tijd werd de winnende goal gemaakt.

 

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |