App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Nog geen eerste elftal Wodanseck

Nog geen eerste elftal Wodanseck

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Wodanseck schrijft komend seizoen geen eerste elftal bij de KNVB in. De club uit Wolfheze moest in de winterstop het eerste elftal uit de vierde klasse C terugtrekken vanwege personele problemen. Een terugkeer in de vijfde klasse komt te vroeg. 

Voorzitter Anthony Steinvoorte van de sympathieke dorpsclub is desondanks positief gestemd: ,,Wodanseck gaat wel een doorstart maken met seniorenvoetbal. Er is genoeg enthousiasme en belangstelling om komend seizoen een nieuw zeven tegen zeven team in te gaan schrijven. Daarnaast hebben wij ook nog steeds een 45+ team en behouden wij onze twee jeugdteams. In het nieuwe seizoen schrijven wij een onder 8 en een onder 11 team in de bij KNVB. Voor het nieuwe seniorenteam hebben wij nu ongeveer vijftien spelers, daarom kiezen wij voor de competitie met zeventallen. Dat geeft wat minder druk en kans op personele problemen. Hopelijk is dit een stap richting een nieuw elftal voor de jaren daarna.”

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |