Home Laatste Nieuws Leones degradeert naar de tweede klasse

Leones degradeert naar de tweede klasse

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Leones is gedegradeerd naar de tweede klasse. De club uit Beneden-Leeuwen verloor donderdagavond de eerste nacompetitiewedstrijd. In Hengelo was tweedeklasser ATC’65 met 3-1 duidelijk te sterk voor Leones. De ploeg van trainer Thomas Tijssen, die sinds kort de vervanger is van de vertrokken André Cornelissen, stond halverwege al op een 2-0 achterstand. De goal van Leones door Tom Bello viel in het laatste kwartier bij een 3-0 achterstand.

Na het kampioenschap van de tweede klasse in 2018 was Leones aan het vijfde seizoen in de eerste klasse bezig. De geelzwarte formatie eindigde het seizoen als de nummer tien van de eerste klasse D en was daarom gedwongen nacompetitie te spelen.

 

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |