App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Gelijkspel AWC in finale nacompetitie

Gelijkspel AWC in finale nacompetitie

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De eerste wedstrijd in de finale van de nacompetitie voor een plek in de Derde divisie tussen AWC en Baronie is in een 1-1 gelijkspel geëindigd. Zondagmiddag valt bij de terugwedstrijd in Breda de beslissing. 

Op het goed bezochte Sportpark De Wijchert in Wijchen kwam AWC halverwege de eerste helft op voorsprong toen een voorzet vanaf de rechterkant door Bas Brussaard fraai werd binnen gekopt. Tien minuten voor tijd kwam Baronie via Yassine Mejres op gelijke hoogte: 1-1.

Mocht AWC de finale van Baronie verliezen, volgt er nog een herkansing voor een plek in de Derde divisie tegen de verliezer van de ontmoeting tussen JOS Watergraafsmeer en Kampong. In Amsterdam werd het 1-0 voor JOS Watergraafsmeer, zondag volgt in Utrecht de return.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |