Home Laatste Nieuws Batavia strikt nu ook oud-prof

Batavia strikt nu ook oud-prof

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Het ambitieuze Batavia heeft een volgende aanwinst aangekondigd. Bij de kersverse vierdeklasser uit Batenburg maakt volgend seizoen Djordje Pupovac zijn opwachting. De 31-jarige oud-prof voetbalde onder meer in Portugal, Servië, Griekenland, Duitsland, Bosnië en België. Ook speelde de in Servië geboren Pupovac in Nederland bij Achilles’29, UNA, Blauw Geel’38, UDI’19 en Unitas.

De tweebenige middenvelder laat via de social media kanalen van Batavia zijn enthousiasme blijken: “Vanaf het eerste moment dat ik met Niek in contact ben gekomen hebben we een klik. Het enthousiasme van Niek werkt aanstekelijk en zijn visie is heel duidelijk, daarnaast bewijst zijn track record met 6 titels dat hij weet wat hij doet. Ik kijk er enorm naar uit om bij Batavia te gaan voetballen. Er staan mooie dingen te gebeuren.”

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl