Home Laatste Nieuws Trainer neemt tweetal mee naar Ede/Victoria

Trainer neemt tweetal mee naar Ede/Victoria

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Khaiber Intezar kan komend seizoen weer beschikken over Marijn de Graaf en Jordy Kruissink. Het tweetal maakt net als de trainer de overstap van CHRC naar competitiegenoot Ede/Victoria.

Bij de vijfdeklasser uit Ede moet Marijn de Graaf voor de doelpunten gaan zorgen. De 36-jarige aanvaller kwam twee seizoenen geleden van Amersfoort naar CHRC en bewees een gevaarlijke en complete aanvaller te zijn. Kruissink zou eigenlijk terugkeren naar DUNO, maar een knieblessure voorkwam de terugkeer van de aanvallende middenvelder naar de eersteklasser uit Doorwerth. De 20-jarige Kruissink voetbalde in het verleden onder meer bij SKV, DUNO en OVC’85 en was in zijn tweede periode bij CHRC aan zijn eerste seizoen bezig.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |