App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws TEC haalt middenvelder van Eerste divisieclub

TEC haalt middenvelder van Eerste divisieclub

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

TEC heeft de selectie voor volgend seizoen versterkt met Walid Hassoun. Hassoun is een 20-jarige middenvelder uit Tiel die dit seizoen uitkwam voor het onder 21 team van MVV. Hassoun speelde in de jeugd van Theole en OJC Rosmalen. Bij de Derde divisieclub uit Rosmalen kwam de middenvelder tot 23 wedstrijden om in 2022 naar MVV te vertrekken.

Op de website van TEC geeft Walid Hassoun een toelichting op zijn beslissing: ”Ik ken TEC al van jongs af aan, aangezien ik letterlijk achter de club woon en ik veel wedstrijden van TEC bezocht heb toen ik jonger was. Via Dennis Smit, een oude bekende van mij en keeperscoach bij TEC, ben ik in contact gekomen met TEC en is het balletje gaan rollen. Na een goed gesprek bij de club, was mijn keuze snel gemaakt. Ik kijk uit naar het nieuwe seizoen. Ik hoop dat we veel succes hebben als club en dat ik veel kan leren. Dat is ook waarom ik naar TEC ben gekomen. Ik wil graag veel leren van de trainers en mijn medespelers, zodat ik mij verder kan ontwikkelen als speler. Ik hoop dan ook dat TEC zich handhaaft in de Tweede Divisie en wens de club veel succes.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |