App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Negen aanwinsten voor WAVV

Negen aanwinsten voor WAVV

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Na het kampioenschap van de vierde klasse in 2022 speelde WAVV afgelopen jaar knap mee in de subtop van de derde klasse A. De Wageningse club veroverde een periodetitel en won in de eerste ronde van de nacompetitie van AVW’66. Omdat SV Twello in de kwartfinale met 4-3 te sterk was voor het team van trainer Moslin Adnane speelt WAVV komend seizoen weer in de derde klasse.

Volgens Rijn en Veluwe bestaat de hoofdmacht van WAVV komend seizoen uit negen nieuwe spelers: doelman Mike van Dijk (Candia’66), Paul van Westreenen (Echteld), Tim Hommerson (Uchta), Liam Heldernisse (CHRC), Damian Wennekes (SDOO), Kees van Leeuwen (vv Veenendaal) en Milan Janssen (Arnhemse Boys). Uit de eigen gelederen komt Ricardo Verhaar en Nando Kersten maakt zijn rentree.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |