App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Keeper en MASV-duo voor DUNO

Keeper en MASV-duo voor DUNO

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: VV Oeken

In de zoektocht naar een opvolger van de naar OSS’20 vertrokken doelman Job Froeling is DUNO uitgekomen bij Zalmai Rahman. De 27-jarige doelman uit Brummen speelde een ijzersterk seizoen bij derdeklasser VV Oeken en gaat nu bij de eersteklasser uit Doorwerth de concurrentie met Koen Cornelissen aan.

Daarnaast voegt DUNO met de 21-jarige middenvelder Hamza Ettajiri en de 19-jarige aanvaller Kadir Elarslan twee balvaardige spelers van MASV aan de selectie toe. De club uit Doorwerth moest na het onverwacht wegvallen van Giovanni Scharrenberg (VVA Achterberg) en Jordy Kruissink (Ede/Victoria) op zoek naar twee nieuwe aanwinsten.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |