App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws SDV Barneveld heeft nieuwe trainer gevonden

SDV Barneveld heeft nieuwe trainer gevonden

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Dick Kooijman wordt de nieuwe trainer van SDV Barneveld meldt De Barneveldse Krant. Bij de Vierde divisieclub uit Barneveld wordt de 50-jarige Amersfoorter de opvolger van Bart Schreuder die komend seizoen in de Verenigde Arabische Emiraten met zijn broer Alfred Schreuder Al Ain gaat trainen.

Kooijman voetbalde onder meer bij Vitesse, De Graafschap, FC Emmen, Go Ahead Eagles, FC Groningen, AZ en Heracles en speelde op hoog amateurniveau bij Sparta Nijkerk, SDC Putten, AGOVV om bij SDV Barneveld zijn carrière als voetballer af te sluiten.

Kooijman was onder meer assistent-trainer van AGOVV, Katwijk en Spakenburg en hoofdtrainer bij SV Geinoord, Roda’46 en Hoogland. Bij de Vierde divisieclub uit Amersfoort sloot Kooijman het seizoen af. De geplande sabbatical wordt nu ingeruild voor de uitdagende klus als hoofdtrainer van de Vierde divisieclub uit Barneveld.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |