App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Verdedigende versterking voor Fortissimo

Verdedigende versterking voor Fortissimo

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Derdeklasser Fortissimo heeft zich voor volgend seizoen versterkt met Toine Korthouwer meldt Ede Stad.nl. De 26-jarige verdediger werd dit seizoen met VVA Achterberg kampioen van de derde klasse en kent trainer Paul Bremer nog uit de gezamenlijke periode in de jeugd van DTS Ede. Kortenhouwer kan zowel als rechtsback als centrale verdediger spelen.

Na het kampioenschap van de vierde klasse C is Fortissimo druk bezig de selectie op peil te brengen. De Edese kampioen raakt met Stan Buitenhuis, Nanno Wilholt en Jordy Pol drie belangrijke spelers kwijt. Vorige week werd bekend dat doelman Jordi Schrijvers van RVW naar Fortissimo gaat.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |