App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Nieuwe keeper voor VV Bennekom

Nieuwe keeper voor VV Bennekom

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Daan Rijsemus keept volgend seizoen bij eersteklasser vv Bennekom meldt Ede Stad.nl. De 29-jarige doelman degradeerde dit seizoen met Blauw Geel’55 naar de vierde klasse en keert terug op Sportpark Eikelhof waar hij in de jeugd al actief was. De inwoner van Bennekom is bezig aan zijn tweede periode bij Blauw Geel’55 en speelde ook bij VV Woudenberg en DTS Ede. Bij Bennekom gaat Rijsemus samen met Christian de Haan en Martijn Brussaard het keeperstrio vormen en wordt hij de vervanger van de vertrekkende Mike Vermeij.

Badri Haouat maakt komend seizoen ook onderdeel uit van de eerste selectie van Bennekom. De 18-jarige buitenspeler uit Ede speelde in de jeugd van NEC en Vitesse en maakte afgelopen seizoen al zijn debuut in de hoofdmacht van Bennekom.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |