App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Nieuwe keeper voor Sparta Nijkerk

Nieuwe keeper voor Sparta Nijkerk

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Mathijs Swaneveld verhuist na dit seizoen van TEC naar Sparta Nijkerk. De 24-jarige doelman kwam in 2021 naar Tiel en keepte de afgelopen twee seizoenen in totaal 31 wedstrijden in de Tweede divisie. Eerder werd al bekend dat doelman Nick van den Dam van TEC volgend seizoen bij DOVO gaat keepen.

De 1m96 lange Swaneveld maakte onderdeel van de jeugdopleiding van Sparta en vertrok van Jodan Boys naar Amerika waar hij drie jaar actief was bij Virginia Tech. Swaneveld wordt bij Sparta Nijkerk de opvolger van Johan Jansen en gaat met Douwe Knevel (VV Hoogland) en Sem van Steenis (FC Breukelen) het volledig nieuwe keeperstrio vormen.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |