Home Laatste Nieuws AGOVV haalt twee versterkingen bij buurman

AGOVV haalt twee versterkingen bij buurman

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

AGOVV heeft de selectie met de komst van Fedde Timmer en Job Pothof voor volgend seizoen een flinke kwaliteitsinjectie gegeven. Het duo maakt de overstap van Vierde divisieclub csv Apeldoorn naar tweedeklasser AGOVV. 

Fedde Timmer is een 25-jarige aanvaller die op meerdere posities inzetbaar is en in februari in zijn zevende seizoen bij csv Apeldoorn per direct besloot te stoppen. Op de website van AGOVV geeft Timmer een toelichting: “Komend seizoen wil ik graag weer lekker voetballen. Ik heb bewust voor AGOVV gekozen, omdat ik graag in Apeldoorn wil blijven spelen. Op die manier is voetballen goed te combineren met mijn werk. Bij AGOVV spelen al veel jongens die ik ken vanuit CSV. Ik kijk er erg naar uit om met hen weer op het veld te staan.” 

Job Pothof is een 26-jarige middenvelder met een verleden in de jeugd van Albatross en Go Ahead Eagles. Pothof kwam dit seizoen minder in actie bij de roodgele Vierde divisieclub en licht op de website van zijn nieuwe club zijn beslissing toe: “Door een reis van drie maanden naar Australië, Indonesië en Vietnam speel ik dit seizoen minder. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om te stoppen bij CSV. Bij AGOVV ken ik veel jongens vanuit mijn voetbalverleden. Vrienden die ik ook buiten voetbalactiviteiten spreek. Ik vind het spelletje nog te leuk, dus deze keus leek mij logisch.”

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl