Home Achterhoek Acht nieuwe spelers voor Sportclub Doesburg

Acht nieuwe spelers voor Sportclub Doesburg

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Koos Roelofs

Sportclub Doesburg heeft de selectie voor het nieuwe seizoen met acht spelers versterkt. De vierdeklasser uit Doesbug verwelkomt Mustafa Alemdar, Emre Caliskan en Umutchan Sozudogru terug van VV Doetinchem. Van competitiegenoot Angerlo Vooruit keren Francis Kagaba en Floris Duinmaijer terug op Sportpark Oranjesingel. Rens Nagtegaal en Emir Sulejmani maken de overstap van de sterke vierdeklasser Sportclub Groessen en doelman Anass Ougouis maakt zijn rentree.

Na een moeizame start eindigde SC Doesburg afgelopen seizoen op de zevende positie in de vierde klasse D.

 

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |