App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Sportclub Silvolde verliest laatste wedstrijd

Sportclub Silvolde verliest laatste wedstrijd

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Sportclub Silvolde heeft de laatste wedstrijd in het hogere amateurvoetbal gespeeld. De thuiswedstrijd in de nacompetitie tegen Best Vooruit leverde een 2-3 nederlaag op waardoor Silvolde officieel degradeert naar de eerste klasse. De zwart-witte formatie uit de Achterhoek gaat volgend seizoen samen met Terborg in de vijfde klasse van het zaterdagvoetbal verder.

Ondanks alle goede bedoelingen om met handhaving een gouden tijdperk waardig af te sluiten, eindigt Silvolde met degradatie. In de eerste ronde van de nacompetitie verloor de ploeg van trainer Rob Haveman van Best Vooruit. Gijs Hakvoort scoorde uit een strafschop halverwege de eerste helft de 1-1, in de slotfase scoorde Silvolde nog de aansluitingstreffer maar de verlenging werd niet bereikt.

 

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |