Home Laatste Nieuws AWC na stunt dichtbij Derde divisie

AWC na stunt dichtbij Derde divisie

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Dankzij een 1-2 overwinning op RKAVV zit AWC in de finale van de nacompetitie. Verslaat AWC donderdag en zondag Baronie dan speelt de ploeg van de vertrekkende trainer Camiel Jager volgend seizoen in de Derde divisie. In Leidschendam won AWC dankzij prachtige doelpunten van Bas Brussaard en Lennart Nieuwenhuis toch wel verrassend met 1-2 van het tiental van RKAVV. De thuisclub was als de nummer twee van de Vierde divisie A als favoriet aan de ontmoeting begonnen, AWC werd negende in de Vierde divisie B.

In de finale komt Baronie donderdagavond op bezoek in Wijchen. De gerenommeerde amateurclub uit Breda was met 2-0 te sterk voor Juliana’31. De club uit Malden komt volgend seizoen weer uit in de Vierde divisie.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl