App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Weer twee versterkingen voor MASV

Weer twee versterkingen voor MASV

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

MASV heeft het aantal versterkingen voor volgend seizoen op twaalf spelers gebracht. Van DHSC maakt de rechtervleugelverdediger Baggio Wallenburg de overstap naar de Arnhemse kampioen van de eerste klasse en Rick van Vliet gaat van Arnhemse Boys naar MASV.

De 24-speler Wallenburg van de Utrechtse Vierde divisieclub DHSC speelde voorheen voor onder meer SV Houten, PSV en Feyenoord. Bij de club uit Eindhoven kwam hij tot 44 optredens met Jong PSV in de Keuken Kampioen divisie. Wellenburg is op meerdere posities inzetbaar.

Rick van Vliet is al jaren sterkhouder bij Arnhemse Boys. De 24-jarige middenvelder degradeerde dit seizoen met de club uit de Arnhemse wijk Schuytgraaf naar de vijfde klasse en maakt de overgang naar Sportpark Malburgen Zuid.

Eerder werden al Justin Paal (DUNO), Tijn Gerritsen (VV Dieren), Nick Bijlsma (OVC’85), Krijn Meeuwsen (SML), Dylan de Bruin (WSV), Sem Smit (Silvolde), Maray Vahlkamp (RKHVV), Eelco Mostert (DOVO), Roef van der Snee (SML) en Brahim El Haddad (GVVV) vastgelegd.

Deze week werd bekend dat Angelo Siep en Rowan van Zanten bij MASV vertrekken en volgend seizoen bij De Paasberg gaan spelen en dat Kevin Campman naar SML gaat.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |