Home Arnhem Uitslagen nacompetitie 1e/2e klasse: winst Hierden en Nunspeet

Uitslagen nacompetitie 1e/2e klasse: winst Hierden en Nunspeet

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Nunspeet heeft de volgende ronde van de nacompetitie bereikt door Zwaluwen’30 met 2-3 te verslaan. Ook NIVO-Sparta kan eersteklasser blijven, in Zaltbommel werd GRC’14 met 3-1 verslagen. Hierden blijft in de race voor promotie, in eigen huis werd Gramsbergen met 4-2 verslagen.

Het promotiesprookje van VV Tricht over, de verrassende nummer vier verloor in de eerste ronde van de nacompetitie na strafschoppen van VV Zuidland. Ook Valleivogels blijft tweedeklasser, na verlenging was Victoria met 0-2 te sterk.

Valleivogels- Victoria 0-2 (n.v.)
HCSV Zwaluwen’30- Nunspeet 2-3
VV Zuidland- VV Tricht 2-2 (5-4 n.s.)
NIVO-Sparta- GRC’14 3-1
VV Hierden- Gramsbergen 4-2

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |