App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Weer een jeugdig talent naar Rood Wit

Weer een jeugdig talent naar Rood Wit

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

RKVV Rood Wit heeft wederom een jeugdig talent voor volgend seizoen vastgelegd. Esteban de Vries speelt komend seizoen bij de derdeklasser uit Groesbeek. De 18-jarige De Vries is een centrale verdediger die de hele jeugdopleiding van Union doorliep en nu bij Rood Wit zijn entree in het seniorenvoetbal gaat maken.

Rood Wit moet zich via de nacompetitie in de derde klasse handhaven. De club uit Groesbeek eindigde op de tiende positie in de derde klasse C en speelt zondag in de eerste ronde van de nacompetitie thuis tegen Victoria Boys.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |