Home Achterhoek Talentvolle middenvelder naar Groessen

Talentvolle middenvelder naar Groessen

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Sportclub Groessen heeft de selectie voor volgend seizoen een flinke kwaliteitsimpuls gegeven. De 20-jarige Tristan Stokman komt de vierdeklasser uit Groessen komend seizoen versterken. Stokman is een technisch vaardige creatieve middenvelder die overkomt van tweedeklasser DCS.

Eerder werd al bekend dat trainer Marco van Eekeren van Sportclub Groessen volgend seizoen de beschikking krijgt over Nino Nijland (DCS), doelman Lars Egging en Tristan Egging. Groessen eindigde dit seizoen als de nummer twee van de vierde klasse D en speelt volgende week in de nacompetitie voor promotie naar de derde klasse in de halve finale tegen de winnaar van de wedstrijd tussen Concordia Wehl en SC Rijnland.

 

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |