App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Talentvolle doelman naar Longa’30

Talentvolle doelman naar Longa’30

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Longa’30 heeft zich versterkt met doelman Luc Roelofsen. De keeper kwam dit seizoen uit in het onder 21 team van De Treffers en speelde in het verleden bij Angerlo Vooruit en DZC’68 om in 2020 naar Groesbeek te vertrekken. Bij de Vierde divisieclub uit Lichtenvoorde wordt Roelofsen de opvolger van Rutger Tenhagen die volgend seizoen bij eersteklasser RKZVC keept.

Op de website van Longa’30 geeft de 1,96 meter lange doelman een toelichting voor zijn keuze: “Ik heb veel zin in deze nieuwe uitdaging! De derby tegen RKZVC in eigen huis heb ik gezien en ik was onder de indruk van de entourage, maar ook over het niveau en de selectie. De groep is jong en er zit veel voetbal in. Ik heb een goed gevoel bij deze stap en wil graag mijn kwaliteiten laten zien.”

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |