Home Laatste Nieuws Nacompetitiezege voor Juliana’31

Nacompetitiezege voor Juliana’31

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Juliana’31 heeft donderdagavond een flinke stap richting de finale van de nacompetitie voor een plek in de Derde divisie gezet. In Malden werd Baronie met 1-0 verslagen waardoor de ploeg van de vertrekkende trainer Ton Kosterman zondag in Breda een goede uitgangspositie heeft voor de terugwedstrijd. 

Op Sportpark De Broeklanden begon de nacompetitiewedstrijd tegen de nummer zestien van de Derde divisie met een kwartier vertraging en kwam Juliana’31 al snel op voorsprong dankzij een doelpunt uit een vrije trap van Jeroen Meijers. Baronie kwam langzamerhand beter in de wedstrijd, maar de defensie van Juliana’31 stond uitstekend en vanuit de omschakeling waren er nog een aantal mogelijkheden op een tweede treffer. Tegenvaller was de rode kaart voor middenvelder Thomas Loning waardoor de roodgele thuisclub het laatste kwartiertje met een man minder moest overleven. Doelman Kevin de Bruin hield echter de nul waardoor Juliana’31 zondag de finale van de nacompetitie kan bereiken.

Opstelling Juliana’31: De Bruin, Goudt, Bosch, Stuurwold, Pijnenburg, Meijers, Loning, Van Lith, Nguyen, De Zeeuw (Kokshoorn), Eigenhuijsen (Van Luijk).

 

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl