App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws AWC blijft kansrijk in nacompetitie

AWC blijft kansrijk in nacompetitie

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

AWC is de nacompetitie voor promotie naar de Derde divisie gestart met een 0-0 gelijkspel tegen RKAVV. Zondag valt in Leidschendam de beslissing en wordt duidelijk of trainer Camiel Jager zijn periode als trainer in Wijchen afsluit in de finale van de nacompetitie.

Na het winnen van de eerste periodetitel kende AWC een moeizaam vervolg in de competitie met een negende plaats in de Vierde divisie als eindresultaat. RKAV eindigde in de andere Vierde divisie op de tweede positie en begon als favoriet aan de ontmoeting. Op Sportpark De Wijchert voltrok zich een duel zonder veel kansen met een optisch veldoverwicht voor RKAVV, maar de Wijchense defensie stond uitstekend en bij de schaarse mogelijkheden voor de bezoekers uit Leidschendam toonde doelman Tijn van de Groes zijn waarde. In de slotfase was AWC dreigend zonder tot scoren te komen: 0-0.

Overige uitslagen halve finale nacompetitie:
Be Quick 1887- Kampong 0-0
HBS- JOS Watergraafsmeer 2-2
Juliana’31- Baronie 1-0

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |