Home Laatste Nieuws Vanavond start nacompetitie AWC en Juliana’31

Vanavond start nacompetitie AWC en Juliana’31

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

AWC en Juliana’31 beginnen vanavond aan de nacompetitie voor een plek in de Derde divisie volgend seizoen. In totaal spelen acht clubs om twee tickets in de Derde divisie. Zowel de halve finale als de finale bestaat uit een heen en terugwedstrijd. 

AWC treft met RKAVV de nummer twee van de Vierde divisie A, de club uit Leidschendam eindigde slechts een punt achter kampioen Hoogeveen. Juliana’31 speelt vanavond in Malden tegen Baronie, de club uit Breda eindigde op de zestiende plek in de Derde divisie.

Donderdag 1 juni (20:00):
Juliana’31- Baronie
Be Quick 1887- Kampong
HBS- JOS Watergraafsmeer
AWC- RKAVV

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |