App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Talentvolle doelman naar Fortissimo

Talentvolle doelman naar Fortissimo

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Jordi Schrijvers speelt komend seizoen bij Fortissimo. De talentvolle doelman was dit seizoen vaak de uitblinker bij vijfdeklasser RVW en gaat bij de kersverse derdeklasser uit Ede de concurrentiestrijd aan met Luciano van Ommeren. De pas 18-jarige Schrijvers uit Ede speelde in het verleden bij WAVV en maakte afgelopen seizoen zijn debuut bij RVW waar hij al snel de onomstreden eerste doelman werd.

Schrijvers is blij met zijn nieuwe vereniging: ,,Fortissimo is een een hele mooie club waar ik me goed kan ontwikkelen. Aan de gesprekken heb ik een prima gevoel overgehouden, er is een goede spelersgroep en trainer. Met Luciano van Ommeren is er een hele sterke keeper waar ik de concurrentiestrijd mee aan ga. Ik kijk erg uit naar volgend seizoen!”

 

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |