Home Laatste Nieuws SDC Putten haalt aanvallende middenvelder

SDC Putten haalt aanvallende middenvelder

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Roelf Oosterhof verruilt DVS’33 voor SDC Putten. De aanvallende middenvelder speelt zijn hele voetbalcarrière bij de geelzwarte formatie uit Ermelo en was dit seizoen vooral in het onder 23 elftal actief. Bij de eersteklasser uit Putten hoopt Oosterhof op speelminuten in de hoofdmacht.

Op de website van SDC Putten geeft Roelf Oosterhof een toelichting op zijn keuze: ,,SDC Putten is een ambitieuze club, waar ik mij graag wil door ontwikkelen en stappen wil maken, met een goede spelersgroep en trainer om mij heen. De club gaf een warm gevoel vanaf het eerste moment en alles is goed geregeld. Ik hoop hier veel toe te kunnen voegen met mijn aanvallende kwaliteiten en mijn doorzettingsvermogen. Ik ben een aanvallend ingestelde middenvelder die veel in de zestien komt.”

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |