Home Achterhoek Programma nacompetitie 4e divisie/1e klasse zaterdag

Programma nacompetitie 4e divisie/1e klasse zaterdag

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Afgelopen dinsdag stond de eerste ronde van de nacompetitie voor twee tickets in de Vierde divisie zaterdag op het programma, in totaal begonnen 22 clubs aan deze nacompetitie. Hieronder de Gelderse clubs DZC’68, DTS Ede, SDC Putten, csv Apeldoorn en WNC.

Inmiddels zijn er nog 16 clubs over, DTS Ede en SDC Putten zijn uitgeschakeld. Zaterdag 3 juni staan de acht wedstrijden in de kwartfinale op het programma. 10 juni volgen de vier halve finales en op zaterdag 17 juni wordt in twee finales op neutraal terrein duidelijk welke twee clubs volgende seizoen in de Vierde divisie zullen spelen.

Programma zaterdag 3 juni:
Flevo Boys- asv Dronten (15:00)
LRC- HSV De Zuidvogels (14:30)
SV Montfoort’19- csv Apeldoorn (14:30)
Spijkenisse- Broekster Boys (14:30)

RVVH- BVCB (14:30)
Wippolder- WNC (14:30)
ONS Sneek- DZC’68 (15:00)
SVZW- VELO (14:45)

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl