Home Achterhoek Aanvaller keert terug bij DZC’68

Aanvaller keert terug bij DZC’68

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Gloria Mavanga Papela speelt volgend seizoen weer bij DZC’68. De aanvaller vertrok vorig seizoen van Sportpark Zuid in Doetinchem naar competitiegenoot DUNO, maar keert nu weer terug bij DZC’68. Papela kwam in Doorwerth tot twee competitiegoals.

De 22-jarige aanvaller is zowel als centrumspits als in een rol aan de zijkanten inzetbaar en speelde in de jeugdopleiding van De Graafschap voordat hij naar DZC’68 ging. Na de knappe 0-1 nacompetitiezege op DTS Ede moet DZC’68 zaterdag in Sneek van ONS Sneek winnen om zicht te houden op promotie naar de Vierde divisie.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl