Home Achterhoek Beslissing AZSV en VVOG valt zaterdag

Beslissing AZSV en VVOG valt zaterdag

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Dinsdagavond hebben AZSV en VVOG hun eerste wedstrijd in de halve finale van de nacompetitie voor een plek in de Derde divisie gespeeld. Zaterdag wordt duidelijk of de divisieclubs uit Aalten en Harderwijk zich plaatsen voor de finale van de nacompetitie.

AZSV had zich op de veelbesproken laatste speeldag als de nummer vier van de Vierde divisie B geplaatst voor de nacompetitie en trof met Capelle de nummer twee van de Vierde divisie A. Op het goed gevulde Sportpark Villekamp begon AZSV uitstekend en stond het halverwege op een comfortabele 2-0 voorsprong dankzij goals van Rik van der Eerden en Nick van Breugel. In de tweede helft kwam Capelle via El Ghani en Van der Heijden terug tot 2-2 waardoor zaterdag in Capelle de beslissing zal vallen.

VVOG verloor in Barendrecht de eerste halve finale wedstrijd met 1-0 van Smitshoek, de nummer drie van de Vierde divisie A met onder meer Luigi Bruins in de gelederen. De winnende goal werd in het laatste kwartier door Nino Urban gescoord. Zaterdag moet VVOG in Harderwijk met twee doelpunten verschil winnen om kans te houden op handhaving in de Derde divisie.

 

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl