Home Interviews Aanvaller tiende aanwinst ambitieus Batavia

Aanvaller tiende aanwinst ambitieus Batavia

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Aanvaller Mike Wouters (25) speelt volgend jaar voor VV Batavia. Dit jaar seizoen speelt Wouters bij vierdeklasser OSC waar hij met 8 doelpunten en 15 assist een belangrijke rol vervuld. Wouters speelde in de jeugd van NEC en Achilles’29 en verder onder meer voor VV Alverna en DVOL.

Trainer Nelissen is zeer tevreden met de komst van Mike: “Wij waren we op zoek naar een buitenspeler met snelheid, een goeie actie en scorend vermogen. Via een bevriende trainer kwamen we afgelopen zaterdag in contact met Mike, na een goed gesprek over onze ambities belde Mike me dat hij de uitdaging aan wilde gaan bij Batavia.”

Mike Wouters:  “Na een fijn gesprek met Niek en Pepijn was ik erg enthousiast over de plannen van Batavia, ik had ook nog gesprek met andere club op de planning staan maar mijn gevoel bij Batavia en de trainers was zo goed dat ik dat heb afgezegd en Niek gebeld heb dat ik naar Batavia kom.”

Vierdeklasser Batavia heeft de selectie voor komend seizoen rond. Trainer Nelissen: “Ja het is 31 mei en we hebben de selectie rond dat is wel eens anders geweest, maar wilt er nog een goede speler aansluiten bij de selectie dan mag hij best contact met me opnemen ;) dan maken we een plaatsje vrij. Nee zonder dollen: we merken echt dat dat Batavia in trek is bij spelers en daar zijn we super trots op.”

Wouters is al de tiende versterking voor de kersverse kampioen, eerder hebben Rick van Eijk, Mark van den Boogaard (beiden SV Brakkenstein), Mike Glaser (Quick 1888), Jaap Omvlee (DIO’30), Bart van Haren (SV Nijmegen), Stan de Kleijn (SC Woezik), Kai Janmaat (Olympia’25), Ike Sombeek (SV Oranje Blauw) en Tariq Piroe(SV Hatert) al toegezegd om volgend seizoen voor Batavia uit te komen.

 

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl