Home Laatste Nieuws Aanvaller FC Twente nieuwste aanwinst DVS’33

Aanvaller FC Twente nieuwste aanwinst DVS’33

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Stan Beune speelt komend seizoen bij DVS’33 Ermelo. De 20-jarige aanvaller uit Leusden voetbalt dit seizoen in de gezamenlijke jeugdopleiding van FC Twente en Heracles in het onder 21 elftal. De snelle Beune voetbalde in het verleden onder meer bij Roda’46 en IJsselmeervogels.

Op de website van DVS’33 geeft Edmund Mijnheer van de technische commissie een toelichting: “Toen Stan nog bij Roda’46 speelde had onze scouting (Henk Merjenburgh) hem al in beeld. Destijds koos hij voor IJsselmeervogels, nu komt hij alsnog naar Ermelo. Zijn kwaliteiten als buitenspeler passen goed bij ons spel. We wilden onze voorhoede nog verder versterken en denken met Stan daarin een waardevolle aanvulling gevonden te hebben.”

Stan Beune is blij met zijn transfer: “Ik heb voor DVS gekozen omdat ik het een mooie club vind. Ik had direct een goede klik met de nieuwe trainer en de TC. De speelwijze spreekt me aan en de ambities ook. Ik wil daar graag onderdeel van uitmaken.” 

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |