App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Programma eerste ronde nacompetitie 1e/2e klasse

Programma eerste ronde nacompetitie 1e/2e klasse

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Liefst 43 clubs strijden in de nacompetitie voor slechts drie plaatsen in de eerste klasse in seizoen 2023/24. Zondag 4 juni worden er 19 wedstrijden in de eerste ronde gespeeld, daarna volgen er op donderdag 8 juni twaalf wedstrijden in de tweede ronde. Op zondag 11 juni zijn er zes halve finales, waarna op zondag 18 juni op neutraal terrein de ontknoping volgt.

Eerste ronde zondag 4 juni:
DVC’26- De Tukkers
SDO- Union
ATC’65- VVG’25
Bon Boys- Oldeholtpade

SV Leones is als de nummer tien van de eerste klasse D in de eerste ronde van de nacompetitie vrij. De club uit Beneden-Leeuwen speelt op donderdag 8 juni in de kwartfinale thuis tegen de winnaar van ATC’65- VVG’25.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |