App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Nacompetitieduel TEC gaat woensdag niet door

Nacompetitieduel TEC gaat woensdag niet door

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De KNVB heeft het nacompetitieduel tussen Barendrecht en TEC uitgesteld. Het duel zou woensdagavond in Barendrecht worden gespeeld, maar de voetbalbond doet onderzoek naar de laatste competitiewedstrijd van Barendrecht.

Zaterdag verloor Barendrecht op de laatste speeldag de thuiswedstrijd tegen GVVV met 3-4. Tien minuten voor tijd stond Barendrecht nog op een 3-1 voorsprong, maar alleen door een nederlaag zou de ploeg uit Barendrecht zich plaatsen voor de nacompetitie. Het gedupeerde Sparta Nijkerk tekende bezwaar aan en de KNVB besloot het nacompetitieduel van TEC hierdoor voorlopig uit te stellen.

In de nacompetitie strijden acht clubs om een plek in de Tweede divisie.

 

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |