App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws DTS Ede en SDC Putten blijven eersteklassers

DTS Ede en SDC Putten blijven eersteklassers

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

DTS Ede heeft de thuiswedstrijd in de eerste ronde van de nacompetitie tegen DZC’68 met 0-1 verloren. Cas Evers scoorde al vroeg in de wedstrijd voor de bezoekers uit Doetinchem uit een afstandsschot de enige treffer van de wedstrijd. DZC’68 speelt zaterdag in de tweede ronde van de nacompetitie uit tegen ONS Sneek.

SDC Putten speelt ook volgend seizoen in de eerste klasse. In Huizen was HSV De Zuidvogels met 1-0 te sterk voor de club uit Putten die op de laatste speeldag verrassend een nacompetitieticket had veroverd. De enige goal van de wedstrijd viel tien minuten voor tijd.

Uitslagen:
DTS Ede- DZC’68 0-1
Broekster Boys– vv Winsum 2-1
Zuidvogels– SDC Putten 1-0
asv Dronten– Hulzense Boys 2-1
XerxesDZB- BVCB 1-2

 

 

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |