Home Arnhem De Paasberg slaat toe op transfermarkt

De Paasberg slaat toe op transfermarkt

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Volgens De Gelderlander spelen Angerlo Siep en Rowan van Zanten volgend seizoen bij De Paasberg. Beide spelers maken dit seizoen nog deel uit van de selectie van MASV, de kampioen van de eerste klasse. Siep maakte de afgelopen jaren als razendsnelle topscorer veel indruk op Sportpark Malburgen West en scoorde meer dan honderd competitiegoals voor MASV.

De Paasberg liep de titel van de vierde klasse B net mis en speelt zaterdag in de kwartfinale van de nacompetitie thuis tegen Alverna. Bij winst volgt op 10 juni een thuiswedstrijd tegen VV Veenendaal, Beuningse Boys of Lienden.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |