Home Laatste Nieuws 1D: Periodetitels voor De Bataven en RKHVV

1D: Periodetitels voor De Bataven en RKHVV

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Op de laatste speeldag van de eerste klasse D is RKHVV alsnog Sportclub Bemmel gepasseerd waardoor De Bataven, Voorwaarts Twello en RKHVV in de nacompetitie gaan strijden voor promotie naar de Vierde divisie. 

Dankzij een overtuigende 1-5 overwinning op SV Leones eindigde De Bataven knap op de tweede plaats in de eindstand. De formatie uit Gendt is hierdoor in de eerste ronde van de nacompetitie vrij en stroomt pas op 11 juni in de halve finale in. Tegenstander is AFC’34, de nummer twee van de westelijke eerste klasse A. Het duel wordt op het Gemeentelijke sportpark van AFC’34 in Alkmaar gespeeld.

Voorwaarts Twello eindigde op de derde plaats door maandag Sportclub Bemmel in eigen huis met 2-3 te verslaan. In de kwartfinale van de nacompetitie speelt Voorwaarts Twello zondag 4 juni een thuiswedstrijd tegen SC Susteren.

RKHVV won niet alleen de laatste competitiewedstrijd met 1-2 van SC Woezik maar passeerde Sportclub Bemmel op de valreep. Hierdoor werd de formatie van trainer Frans Koenen vierde en speelt het zondag in de kwartfinale van de nacompetitie een uitwedstrijd tegen RKVV Velsen.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |