App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Warnsveldse Boys periodekampioen na late goal

Warnsveldse Boys periodekampioen na late goal

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Dankzij de winnende goal in de blessuretijd speelt Warnsveldse Boys niet in de nacompetitie tegen degradatie naar de vierde klasse maar in de nacompetitie voor promotie naar de tweede klasse. De groen-witte formatie uit Warnsveld won door de 2-1 zege op SC Overwetering de derde periodetitel.

Warnsveldse Boys kende een zeer moeizame competitiestart en was halverwege de winterstop al blij wanneer rechtstreekse degradatie uit de derde klasse D zou uitblijven. De laatste zes wedstrijden leverden echter achttien punten en minimaal handhaving in de derde klasse op. Warnsveldse Boys sluit het bizarre seizoen op de zesde plaats af. In de nacompetitie treft Warnsveldse Boys in Winterswijk FC Trias op 4 juni.

De snelle Sam Reijenga profiteerde in de eerste helft van een afspeelfout in de verdediging van SC Overwetering en bracht zijn club op voorsprong. Vijf minuten voor tijd kwamen de bezoekers met een fraai schot van net over de middenlijn op gelijke hoogte en was Warnsveldse Boys enkele minuten van de degradatienacompetitie af. Op aangeven van Jarvin de Haan scoorde invaller Bart Spijkers in de blessuretijd van de wedstrijd de winnende treffer: 2-1. Niet veel later floot de uitstekende scheidsrechter Ten Broek af en volgde een pitch invasion in Warnsveld.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |