App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Nijmeegse verdediger naar VV Batavia

Nijmeegse verdediger naar VV Batavia

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

VV Batavia heeft een volgende versterking aan de selectie voor volgend seizoen toegevoegd. Verdediger Bart van Haren speelt komend seizoen bij de kersverse vierdeklasser uit Batenburg. Bart van Haren is een 24-jarige verdediger die dit seizoen bij competitiegenoot SV Nijmegen actief was en in het verleden ook bij SC NEC en Germania voetbalde.

Het ambitieuze VV Batavia maakte eerder al de namen van zeven aanwinsten bekend. Trainer Niek Nelissen kan volgend seizoen ook beschikken over Stan de Kleijn (Woezik), Kai Janmaat (vv ’t Vliegdorp), Rick van Eijk (Brakkenstein), Tariq Piroe, doelman Jaap Omvlee (DIO’30), Mark van den Boogaard (Brakkenstein) en Ike Sombeek (Oranje Blauw).

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |