App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws DVC’26 en SV Grol spelen wedstrijd van het jaar

DVC’26 en SV Grol spelen wedstrijd van het jaar

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Op de laatste speeldag beslist de topper tussen DVC’26 en SV Grol over het kampioenschap van de tweede klasse H. Zonder te overdrijven kan nu al gesteld worden dat de beladen ontmoeting in Didam tussen de twee titelkandidaten de regionale wedstrijd van het jaar is.

SV Grol won de laatste zeven competitiewedstrijden waardoor het team van de vertrekkende trainer William Krabbenborg op Sportpark De Nevelhorst vanmiddag voldoende heeft aan een gelijkspel om als kampioen te promoveren naar de eerste klasse en volgend seizoen in de nieuwe regionale koningsklasse te spelen met zaterdagclubs (DTS Ede, Bennekom, DUNO, DZC’68) en zondagclubs (RKZVC, FC Winterswijk, SC Bemmel, RKHVV, De Bataven).

DVC’26 leek op pole position de laatste speeldag te halen, maar de laatste uitwedstrijd tegen laagvlieger Spero eindigde in een 3-3 gelijkspel waardoor DVC’26 van de vertrekkende trainer Kevin Jeurissen moet winnen om SV Grol op de ranglijst te passeren. Eerder dit seizoen eindigde de topper op Sportpark Den Elshof in Groenlo in een 1-1 remise op en vervelende taferelen na afloop van de wedstrijd waardoor de kampioenskraker nog extra beladen is. Hopelijk zullen wij ons later de topper op Sportpark De Nevelhorst alleen vanwege het sportieve aspect herinneren.

 

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |