Home Arnhem DUNO raakt weer keeper aan Derde divisieclub kwijt

DUNO raakt weer keeper aan Derde divisieclub kwijt

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Job Froeling keept volgend seizoen bij OSS’20. De Brabantse Derde divisieclub is bij de zoektocht naar een nieuwe eerste keeper uitgekomen bij Arnhemmer Job Froeling. De 21-jarige Froeling maakte vorig seizoen de overstap van Vitesse naar de eersteklasser uit Doorwerth. Froeling was dit seizoen bij DUNO samen met Koen Cornelissen eerste doelman, beide keepers speelden om en om twee wedstrijden in de hoofdmacht. Bij OSS’20 vertrekt doelman Joep Hoefnagels en waren Aria Hashemi en Alessio Budel eerder al vertrokken.

Froeling was bij DUNO de opvolger van Lars Molenaar. De doelman uit Ulft maakte in 2021 de overstap van de jeugdopleiding van De Graafschap naar DUNO en vertrok na een goed seizoen op De Waaijenberg naar DOVO. Bij de Derde divisieclub uit Veenendaal moet Molenaar komend seizoen de concurrentiestrijd aan met Nick van den Dam (TEC) en Twan van Veldhuizen (PEC Zwolle).

Het is nog niet bekend wie bij DUNO de opvolger van Job Froeling gaat worden.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl