App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Drie clubs strijden om kampioenschap 5e klasse C

Drie clubs strijden om kampioenschap 5e klasse C

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Zowel bij ZZC’20 als bij HMC’17 en SVBV zijn de kampioensbloemen ingekocht. De drie clubs kunnen op de laatste speeldag van de vijfde klasse B de titel nog veroveren. De nummers twee en drie spelen met ZVV De Hoven in de nacompetitie. 

Stand bovenin 5B:
1. ZZC’20 23.53 (+31)
2. HMC’17 23.53 (+25)
3. SVBV 23.52 (+33)
4. ZVV De Hoven 23.47

Op de laatste speeldag staan de volgende duels op het programma:
SP Haarlo- ZZC’20
HMC’17- VV Wolfersveen
SVBV- DEO

ZZC’20 heeft de beste papieren, normaal gesproken is een uitzege bij hekkensluiter Sportclub Haarlo voldoende. Overigens zal ZZC’20 volgend seizoen niet in de vierde klasse gaan spelen, de fusieclub uit Zelhem gaat volgend seizoen met alleen een zaterdagteam in de derde klasse verder. HMC’17 kan door vaak te scoren tegen VV Wolfersveen de druk opvoeren, maar een inhaalrace qua doelsaldo lijkt onmogelijk. SVBV moet thuis van DEO winnen en hopen op misstap van de twee concurrenten.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |