App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws 3C: Duel Quick 1888, Driel en Jonge Kracht voor nacompetitie

3C: Duel Quick 1888, Driel en Jonge Kracht voor nacompetitie

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

De meeste beslissingen in de derde klasse C zijn gevallen. Kampioen Trekvogels promoveert naar de tweede klasse en DSZ, FC Jeugd en HAVO spelen volgend seizoen in de vierde klasse. Rood Wit, Angeren en Blauw Wit moeten zich via de nacompetitie handhaven, terwijl SCE via de nacompetitie probeert te promoveren. Voor de resterende twee nacompetitietickets zijn Quick 1888, RKSV Driel en Jonge Kracht de voornaamste kandidaten. 

Stand bovenin 3c:
1. Trekvogels 25.55
2. SCE 25.48
3. Quick 1888 25.46 (+24)
4. RKSV Driel 25.45 (+20)
5. Jonge Kracht 25.43 (+23)

RKSV Driel heeft aan een punt in de lastige uitwedstrijd tegen DVOL voldoende om de derde periodetitel te veroveren. Bij een nederlaag kan Jonge Kracht periodekampioen worden door thuis van Rood Wit te winnen. Brakkenstein heeft alleen een theoretische kans op de derde periodetitel.

Wanneer Driel en Jonge Kracht winnen, moet Quick 1888 een punt halen om de nacompetitie te bereiken. Quick 1888 speelt thuis tegen middenmoter Brakkenstein.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |